Logo bredavandaag.nl
Foto: Breepark

Nieuw Breeparkfestival als afsluiter van de zomer

  Advertorial

BREDA - Het tweede weekend van september wordt het outdoorterrein in Breepark omgetoverd tot het Breeparkfestival. Een gloednieuw parkfestival voor liefhebbers van een feestje met kwaliteit.
 


Het festival wordt georganiseerd door Breepark en vindt plaats op het outdoorterrein naast de evenementenhal. “Mensen kunnen hier genieten van lekker eten, drinken en live muziek terwijl de kinderen zichzelf vermaken in bijvoorbeeld de zweefmolen of tijdens verschillende workshops”, laat Janneke van Hassel namens Breepark weten. “Service en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten van het festival.” Zo staan er verschillende foodtrucks en zijn er meerdere kleine stands waar je samen met je vrienden van een speciaal biertje of cocktail kan genieten.
 

Ontstaan
Het parkfestival is ontstaan omdat Breepark merkt dat mensen steeds meer de behoefte hebben aan kwaliteit en sociale contacten. Er zijn weinig evenementen waarbij het mogelijk is voor de bezoeker om hun kinderen mee te nemen. Hier is wel behoefte aan. “Vrije tijd is schaars. Mensen willen die tijd het liefst doorbrengen met hun kinderen, waarbij ze zelf een fijne dag beleven terwijl de kleintjes vermaakt worden”, legt van Hassel uit. Een kindvriendelijk festival dus, maar de doelgroep ligt toch nog wat breder. “Het is leuk voor iedereen die houdt van lekker eten, een goede fles wijn en live muziek.”
 

Ultieme oplader
Het met gras bedekte outdoorterrein heeft een natuurlijk helling, dat maakt het volgens Van Hassel ideaal om vanaf daar naar de muziek te luisteren of gezellig rond te hangen. “Er zijn geen grote namen of spetterende shows gepland voor het festival. Denk eerder aan coverbands en sing along bands.” Daarmee is Breeparkfestival een gemoedelijke afsluiter van de vakantie voor velen, precies genoeg om de batterijen nog even op te laden voordat het school- en werkleven weer begint.

Kaartjes
Het festival vindt plaats op 7, 8 en 9 september 2018. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50,- per persoon. Er zijn familietickets verkrijgbaar voor € 15,- via www.breepark.nl/breeparkfestival

Guus Arnouts


Gesponsord artikel

Breepark
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief