Logo bredavandaag.nl
Een deel van het productaanbod van webshoprncommunications.nl.
Een deel van het productaanbod van webshoprncommunications.nl.

Bredase webshop levert bijna alles refurbished tegen A-kwaliteit

  Advertorial

(advertorial) - Waarom de nieuwprijs betalen voor bijvoorbeeld een iPhoneX als het ook een stuk goedkoper kan? Die vraag stelden ondernemers Rowin en Nick zichzelf ook. “Wij vinden dat mooie producten ook tegen een lagere prijs te koop moeten zijn.”


Hun geheim? “Daarom besloten wij ons te specialiseren in Refurbished apparaten”, vertellen de twee ondernemers, die onder de naam Webshoprncommunications.nl aan de slag gingen. “We hebben eerst gekeken of het werkte en of er behoefte aan was”, geeft Nick aan.

A-kwaliteit
Daarnaast wilden de twee weten of de kwaliteit van de producten die geleverd gaan worden, in orde was. “Wij willen A-kwaliteit producten leveren voor de prijs van een C-kwaliteit”, verwijst Nick naar de schalen waarin refurbished producten worden aangeboden. “A staat voor als nieuw, C voor producten met zichtbare gebruikssporen.”

De webshop verkoopt nu bijna alles waar een stekker aanzit: spelcomputers (Playstation, Xbox, Nintendo), telefoons (iPhone, Samsung), Laptops (Macbook, HP). “En nog veel meer producten”, geven de twee aan.

Hoe weet je als consument nu dat je een goed werkend apparaat krijgt? ”De leverancier checkt de apparaten sowieso op zo’n zeventig punten voordat ze worden opgestuurd naar ons. Vervolgens checken wij of ze inderdaad aan de eisen die wij er aan stellen voldoen, anders gaat ie terug naar de leverancier”, vertelt Rowin. “Daarnaast bieden we op bijna alles drie jaar garantie.”

Mystery Box
Een koper is vaak gericht op zoek naar een product. “Daarom zijn we ook goed te vinden in Google”, geven de twee aan. Toch onderscheidt het Bredase bedrijf zich ook door nog een bijzonder product aan te bieden, waarbij de consument juist geen idee heeft wat hij koopt. “De Mysterybox, die we in vijf prijsklassen hebben. Daarin zit bijvoorbeeld bij de box van 80 euro altijd een tablet, maar ook een verrassing. Je krijgt sowieso altijd producten die in totaal een hogere waarde hebben dan er in de box zit.”

Is daar belangstelling voor? “Ja”, zeggen de twee in koor. Inmiddels hebben ze al flink wat bestellingen binnen. “En heeft ook een aantal Youtubers al geïnformeerd naar de box. Die vinden het ook een leuk idee voor een verrassingscadeau.”

Zelf op zoek naar een nieuwe refurbished  spelcomputer, telefoon, tablet of zelfs tv? Op  www.webshoprncommunications.nl staan alle producten in een handig overzicht.Gesponsord artikel

RN Communications
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief