De feestelijke overhandiging van de Twingo.
De feestelijke overhandiging van de Twingo.

Margo Simons uit Breda winnares AH Renault Twingo actie

  Advertorial

(advertorial) - Bij de Albert Heijn aan het Valkeniersplein Breda stond vrijdagmiddag 25 januari alles in het teken van de feestelijke uitreiking van de nieuwe Renault Twingo aan Margo Simons, de winnares van één jaar Twingo rijden, de hoofdprijs van de AH Twingo actie.


Margo heeft eind vorig jaar meegedaan met de Twingo actie die door Albert Heijn Valkeniersplein in samenwerking met Renault dealer Auto Indumij op touw was gezet. Bezoekers van deze drukbezochte AH vestiging konden bij een minimale besteding van €25,- aan boodschappen kans maken op een jaar lang gratis rijden met de Renault Twingo. Deze unieke actie zorgde voor veel aanloop bij de bekende Albert Heijn vestiging op het Valkeniersplein en ook in lokale pers werd veel aandacht besteed aan deze ludieke actie.

Ruim 1500 deelnemers
Dat er veel belangstelling zou zijn voor deze AH winactie hadden we dan ook zeker verwacht, maar ruim 1500 enthousiaste deelnemers, heeft zelfs onze verwachting overtroffen, vertelt André. Het leuke was ook dat de nieuwe Renault Twingo tijdens de actieperiode in de winkel prominent stond opgesteld, waardoor het winkelende publiek nog eens extra op de winactie werd geattendeerd.

De trekking van de prijswinnaar vond vorige week plaats in de showroom van de Oosterhoutse vestiging van Auto Indumij. Het winnende deelnameformulier bleek van Margo Simons uit Breda te zijn die we diezelfde middag nog telefonisch konden feliciteren. Een afspraak voor de prijsuitreiking met Margo was dan ook snel gemaakt en zo kon de gelukkige winnares door supermarktmanager André Boersma en Helmert de Haas, operationeel directeur van Renault dealer Auto Indumij, vrijdagmiddag 25 januari op het Valkeniersplein feestelijk worden onthaald met een waardecheque voor maar liefst één jaar lang Twingo rijden.

Blij verrast met
Margo was vanzelfsprekend blij verrast dat zij nu met de Renault Twingo op stap kan gaan. “Niet alleen vind ik de Renault Twingo een erg leuke auto, mijn eigen auto is ook  al 18 jaar oud , dus deze prijs komt erg goed van pas”, vertelt Margo die nog steeds niet helemaal kan geloven dat zij in de prijzen is gevallen. De teams van AH Valkeniersplein en Auto Indumij  wensen Margo in ieder geval heel veel rijplezier met haar nieuwe Renault Twingo!
Gesponsord artikel

Auto Indumij
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief