Auto Indumij start met voordeligste Dacia Private Lease, Sandero vanaf € 229per maand

  Advertorial

(advertorial) – Auto Indumij Dacia, de Dacia-dealer in West-Brabant en Zuid-Holland, start met de voordeligste Dacia private lease van Nederland. Je rijdt al een nieuwe Dacia Sandero vanaf 229 euro per maand.  


Wel de auto, niet de zorgen. Dat is private lease bij Auto Indumij Dacia. Voor een vast maandbedrag rijd je weg met een gloednieuwe Dacia. Je hoeft je geen zorgen te maken over zaken als wegenbelasting, onderhoud en verzekering. Dat is allemaal inbegrepen in een messcherp maandtarief.

Looptijd
Het enige wat je moet doen is kiezen voor een looptijd die bij jouw situatie past. Bepaal daarnaast het aantal kilometers wat je per jaar rijdt. Dit kan heel eenvoudig op de gloednieuwe website van Auto Indumij Dacia, www.dacia-privatelease.nl

Voordelen Private lease
"Wil je dus nieuw rijden maar niet je hele spaarvarken stuk slaan? Wil je ook geen zorgen over onverwachte kosten? Dan is private lease echt iets voor jou! Kies zelf je looptijd, het aantal kilometers dat je per jaar verwacht te gaan rijden en jouw opties. Omdat we voldoen aan het keurmerk Private Lease zorgen we ervoor dat de maandlast past bij jouw financiële situatie. Hierdoor ben je ook beschermd tegen te hoge maandlasten en kun je ook nog van andere dingen in het leven genieten."

Brandstofpas cadeau
"Sluit je nu een nieuw leasecontract af via dacia-privatelease.nl, dan ontvang je een brandstofpas t.w.v. € 250,- cadeau! Let op deze actie loopt tot 5 mei aanstaande. Zelfs over het tanken hoef je jezelf de komende tijd geen zorgen te maken."

Zelf berekenen
"Wil je zelf berekenen wat private lease voor jou betekent? Vergeet dan niet om alle huidige autokosten mee te nemen. Stel, je hebt nu een auto van 10 jaar oud, dan heb je met vaste lasten als belasting, verzekering, afschrijving en onderhoud al snel te maken met 250 euro per maand. En dan moeten er geen onverwachte zaken stuk gaan. Om te berekenen wat de nieuwe auto maandelijks gaat kosten verwijzen wij je graag door naar www.dacia-privatelease.nl of kom gezellig langs in één van onze showrooms, dan maken we een berekening op maat voor je!"
Gesponsord artikel

Auto Indumij


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief