Foto: Indulease

Nieuwe berijdersapp Indulease maakt leasen nog aantrekkelijker

  Advertorial

(advertorial) - Een leaseauto is voor het midden- en kleinbedrijf een uitkomst. Dat weten de medewerkers van de onafhankelijke leasemaatschappij Indulease als geen ander. Om het voor de gebruikers nog makkelijker en zorgelozer te maken introduceert Indulease een speciale berijdersapp.


Indulease is één van de eerste autoleasemaatschappijen met deze nieuwe service-app. “In de nieuwe app kun je met één druk op de knop kun je heel eenvoudig allerlei informatie inzien”, geeft Niels van Doorn van Indulease aan. Denk hierbij aan:

- Juiste contactgegevens van alle Indulease services
- Volledig inzicht in tankbeurten, boetes, schades en kilometerstanden
- Het complete berijdersboekje, met daarin antwoorden op jouw specifieke vragen
- Handelingen die je kunt verrichten bij onverwachte situaties.
- Schade direct melden
- Afspraken inplannen voor onderhoud en reparatie aan jouw auto.


Tips

In de app staan ook tips voor handelingen die berijders kunnen verrichten bij onverwachte situaties. “Maar je kunt ook eventuele schade direct melden en afspraken inplannen voor onderhoud en reparatie aan je auto.”  In de app staan uiteraard ook de juiste contactgegevens van alle Indulease services. “Mede door onze Indulease app heb je nu altijd volledig inzicht in al je autozaken”, geeft Niels aan.

Download

Hoe werkt het? “Heel simpel!  Als je klant bent van Indulease, kun je de app gratis downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store. Daarna kun je inloggen met het e-mailadres dat bij ons bekend is, en krijg je een activatiecode in de mailbox.  Hiermee log je in en ben je klaar om de app te gaan gebruiken.”

Met de introductie van de app benadrukt Indulease zijn status als de leasemaatschappij voor de ondernemer van nu, geeft hij aan. “Ons credo is ‘Maatwerk in Mobiliteit’. Dat betekent korte lijnen, soepele acceptatie, maximale flexibiliteit en niet onbelangrijk, de beste leasetarieven.”

Keuze uit alle merken

Leasen bij Indulease betekent keuze uit alle merken voor zowel personen- als bedrijfsauto's. Ben je geïnteresseerd in de diensten van Indulease of wil je meer weten over de nieuwe Indulease app?  Het team van Indulease helpt je graag verder of kijk op onze website www.indulease.nl voor extra info.
Gesponsord artikel

Auto Indumij


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief