Foto: FlexoffiZ

FlexOffiZ opent in Breda: 'We bieden kantoorruimte op maat voor iedere ondernemer'

  Advertorial

(advertorial) - Goed nieuws voor alle Bredase ondernemers die op zoek zijn naar flexibele, betaalbare kantoorruimte: FlexOffiZ heeft haar deuren geopend in Breda. "Wij willen onze klanten ontzorgen. Het bieden 'all-inclusive' kantoorruimte, voor een fijne prijs. En daar is behoefte aan in Breda", vertelt Lizetta van Coevorden.


Breda heeft enorm veel startende ondernemers die geen eigen kantoorruimte hebben. Maar werken vanaf je keukentafel is niet altijd ideaal. Daarom komt FlexOffiZ met de oplossing. Zij hebben een nieuw business center geopend aan de Hooilaan. Daar kunnen ondernemers hun eigen kantoorruimte huren die van alle gemakken is voorzien, zonder hoge kosten of lange contracten.

"Wij horen regelmatig dat er in Breda weinig is qua flexibele werkplekken. En wat er wel is, is voor veel startende ondernemers veel te duur. Daarom zijn we enorm blij dat we een nieuwe vestiging van FlexOffiz kunnen open in Breda. Daarmee voorzien we echt in een behoefte", legt Lizetta van Coevorden uit.

Maandelijks opzegbaar
FlexOffiZ werkt met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn en je betaalt slechts een maand borg. De kantoren zijn ingericht met een bureau, bureaustoel en kast en beschikken over wifi en de vergaderruimte is gratis te gebruiken voor de huurders. "Wij ontzorgen onze relaties echt. Een ondernemer kan gewoon zijn laptop meenemen, en kan dan meteen aan de slag in zijn nieuwe kantoorruimte."

Het nieuwe business center van FlexOffiZ vind je aan de Hooilaan 1. "Het is een ideale locatie. Het ligt zichtbaar aan de Noordelijke Rondweg, nabij goede uitvalswegen en openbaar vervoer", legt Van Coevorden uit. "En parkeren kan gewoon op eigen terrein." Ben je op zoek naar grotere metrages? Ook hiervoor kan je bij FlexOffiZ terecht!

Informatie 
Wil je meer informatie over het huren van kantoorruimte aan de Hooilaan 1 in Breda? Neem dan contact op met FlexOffiZ 020-5720135 of kijk op www.flexoffiz.nl

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief