Foto: Philipp Schulze

De vier finalisten van de Dancetour Breda DJ Clash zijn bekend!

  Advertorial

BREDA - De finalisten van de DJ Clash 2022 zijn bekend! Op woensdag 1 juni strijden MIEL, Quintexx, TeamJeri en Virato in de Mezz om de winnaar te worden van de dancetour DJ Clash 2022. En de winnaar van die avond mag tijdens Dancetour Breda maar liefst een uur draaien.


Een plek krijgen in de line-up van Dancetour Breda. Voor veel upcoming dj’s is het een droom. En voor één van hen wordt die droom werkelijkheid.

De DJ Clash
Tijdens de jaarlijks terugkerende DJ Clash battlen opkomende dj’s tegen elkaar. Dit jaar meldden maar liefst 32 dj’s zich aan. Zij maakten ieder een eigen mixtape om de jury te imponeren.

Daarna zijn de dj’s aan de slag gegaan met een professionele produce opdracht van de enige echte DJ Lucien Foort. En dat is geen makkelijke! De dj’s moesten aan de slag met een remix van verschillende nummers van Johann Sebastian Bach. Bach was zijn tijd vooruit door ‘dansmuziek’ te maken, terwijl anderen meer rust en kunst brachten. Aan de dj’s de taak om op zijn samples een eigen beat, smaak en stijl toe te voegen om er een unieke en professionele remix van te maken.

Finalisten
Uit de twee opdrachten zijn vier finalisten naar voren gekomen. Dat zijn MIEL, Quintexx, TeamJeri en Virato. Op woensdag 1 juni strijden zij om de winnaar van de DJ Clash 2022 te worden. En daar kan jij bij zijn! Je bent vanaf 19:30 uur welkom in Mezz in Breda om jouw favoriete DJ aan te moedigen. Toegang is gratis!

De Dancetour DJ Clash is een jaarlijks terugkerend evenement, en is al voor meerdere dj’s een mooie opstart geweest voor hun carrière. Eerdere winnaars zijn onder andere Dannic en Joshua J.