Afbeelding
Foto: Local Taste

Nieuw magazine Local Taste brengt Bourgondisch Breda bij jou thuis

Door: Redactie Advertorial

(Advertorial) - Bredanaars kunnen vanaf deze maand hun Bourgondische hartje weer ophalen. Het nieuwe magazine van Local Taste is namelijk uit. Hierin lees je alles over lokale horecazaken én de bijbehorende proeverijen. Haal het magazine nu in huis en ontvang 10 Taste-Coins voor slechts 19,95 euro! Met deze coins kun je een proeverij ontvangen uit de keukens van de 30 deelnemende horecazaken. 

Ben je nog op zoek naar een fantastisch moederdagcadeau of wil je jezelf gewoon even verwennen? Goed nieuws! Vanaf 1mei is het nieuwe magazine van Local Taste namelijk weer uit. In dit magazine vind je alles over horeca Breda. Daarnaast lees je alles over de nieuwe proeverijen van Local Taste. Met Local Taste proef je écht de omgeving!

3,5 jaar geleden begonnen Thom en Bodine, samen met fotograaf Mister Motel, aan het Local Taste avontuur. “Bodine en ik wilden graag gaan ondernemen en kwamen op het idee om een meetbaar én betaalbaar concept te bouwen wat leuk is voor de Bredase horecazaken én voor de Local”, aldus Thom van den Bossche. “Dat is met Local Taste ontzettend goed gelukt! Met onze bourgondische beleving verpakt in een magazine, helpen wij de bourgondische Bredanaar (en omstreken) om de weg te vinden naar de tofste horecazaken uit de gemeente Breda. Dit doen wij aan de hand van proeverijtjes.”


Foto: Mister Motel

Hoe werkt het?
De Local koopt een Local Taste-magazine voor 19.95 euro. Bij dit magazine krijgt de Local 10 ‘Taste-Coins’. “Iedere taste-coin kan bij de 30 deelnemende horecazaken worden ingeleverd voor een proeverijtje uit de keuken”, aldus Thom. “Het enige wat de Local hoeft te doen is binnen de inlevermomenten de zaak binnen te stappen, een drankje te bestellen en een Taste-Coin in te leveren. Voor de Taste-Coin krijgt de Local dan de proeverij die in het magazine vermeld staat. Puntje bij paaltje kan je dus voor 2 euro uit eten in Breda.”

Het magazine loopt van 1 mei 2023 tot 1 mei 2024. Deelnemende horecazaken zijn: Traiteur Smaack, Guadím, Jack & Jacky’s, Bij Fred, Lawaaipapegaai, Korenmolen de Hoop, Brandpunt, Gusti Breda, Fransjepan, De Pasta Kantine, In Kannen en Kruiken, Tempérà, Prooef, Holy Moly, TEDS Breda Botanique, EsPintxos, Pasta & Pesto, Gastrobar De Markt, El Puerto, OASE, BAAI, Golfpark De Haenen, Café Belgique, Blue Dog, Colins, Café Corenmaet, Ingenhousz, Ja! Breda, De Swaen en Anne&Max.


076 Gerechten
Kun jij maar geen genoeg krijgen van de Bredase horeca? Dan heeft Local Taste ook nog een heel bijzonder kookboek in de aanbieding, namelijk ‘076 Gerechten’. Dit boek bracht Local Taste samen met de Bredase horeca uit toen de stad in lockdown was. In 076 Gerechten vind je 76 recepten van 76 Bredase horecazaken. “Met dit luxe kookboek wordt iedereen een echte chef!”


Foto: Mister Motel