Afbeelding
Foto: MKC Moto Breda

2 +1 gratis! Veilig de weg op dankzij MKC Moto Breda

Door: Bregje Kop Advertorial

(Advertorial) - We zijn verheugd om onze nieuwste 2+1 actie aan te kondigen, exclusief in onze pop-up store in Breda. Deze onweerstaanbare deal is erop gericht om motorliefhebbers te belonen en iedereen de kans te geven om de motoruitrusting uit te breiden.

Bij MKC Moto begrijpen we de passie en de levensstijl van motorrijders. Of je nu een ervaren rijder bent of net begint, we hebben alles wat je nodig hebt om je rijervaring te verbeteren en te genieten van elke rit. Met meer dan 15 jaar ervaring in de motorbranche geven wij professioneel advies op maat. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al je vragen te beantwoorden. We streven ernaar om de best mogelijke winkelervaring te bieden, waarbij klanttevredenheid voorop staat en jij met de juiste uitrusting de weg op gaat.

Zo is ook onze pop-up store in Breda de perfecte bestemming voor motorliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een helm die je veiligheid en stijl garandeert, een jas die je warm en droog houdt tijdens je avonturen of handschoenen die ertoe doen als het erop aankomt. Hier vind je het allemaal voor outletprijzen.

Wat houdt de actie in? Het is eenvoudig: 2 + 1 gratis! Kies drie producten naar keuze uit ons uitgebreide assortiment en ontvang het goedkoopste product helemaal gratis. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we in onze Breda-winkel ook een spectaculaire aanbieding lopen: tot 80% korting op ons gehele assortiment! De 2+1 actie is zowel geldig in de pop-up outlet als in de garageverkoop naast het pand. En dit bovenop alle huidige kortingen! Met deze geweldige deals kun je jezelf trakteren op de beste motoruitrusting van erkende merken als REV’IT, Dainese, Richa en Alpinestars.

De actie stelt je in staat om je outfit compleet te maken zonder je zorgen te maken over je portemonnee. Het maakt niet uit welke producten je kiest, het goedkoopste product is altijd gratis. Dit is jouw kans om jezelf te trakteren op een hoogwaardige motoruitrusting.

Kom langs in pop-up Breda en ga veilig de weg op. Neem ook eens een bezoek in een van onze andere winkels of shop online jouw nieuwe items(s). Onze experts staan voor je klaar! 

De pop-up store is gevestigd aan Spinveld 29, Breda. De winkel is open van woensdag tot en met zondag en op feestdagen. Ook met Hemelvaart zijn wij geopend en met het volledige Pinksterweekend. Ontdek hier de openingstijden.