Rock and Run!

Column

Hallo! Weer een paar nieuwe Tipkes voor de komende herfstige dagen!

Hoewel een aantal onder u natuurlijk rustig aan moeten doen om zich volledig te kunnen richten op de te leveren prestatie a.s. zondag tijdens de Singelloop!
Voor de lopers: Veel succes en ik hoop minder nat dan vorig jaar!!!

Maar voor 't zover is hebben we eerst nog:

Donderdag 1 oktober
Er stond een goeie recensie in de krant van 't stuk van Theater '77, "Moloch"; ze doen 't nog 3 keer: vanavond dus, en vrijdag en zaterdag; alle dagen om half 9; Markendaalseweg 75, en de entree is 8,-.

Vrijdag 2 oktober

Vrijdag kun je naar 't Chassé Theater en dan kiezen tussen Racoon en Harry Sacksioni!
Racoon speelt in de grote zaal en begint om 8 uur (kaartjes zitten tussen de 13,- en 26,-),
en Harry speelt in de kleine zaal en kost 17 euri! Van ieder de helft is misschien ook leuk??? (echt een opmerking van iemand die niet kan kiezen..).

In 't Hijgend Hert twee Nederlandstalige pop-rock-bands; "Steen" en "Flo", vanaf 10 uur.

En voor wie 't graag wat pittiger heeft op de vrijdagavond na een week hard werken: wat dacht u van Peter Pan Speedrock in Mezz??
Met in 't voorprogramma The Gecko Brothers!!! Begint om half 10; kaartjes zijn 13,--.

Zaterdag 3 oktober
In 't Hijgend Hert om 10 uur een optreden van de band AbFab; een gitaarrockband die, de naam doet al zoiets vermoeden, geheel uit dames bestaat!
Volgens mij is 't erg leuk, maar misschien ook wel gewoon heel goed! Ze spelen covers en - als ze daar al aan toe zijn, ook eigen werk!
Start: 22.00 uur.

In Cultureel Centrum De Koe in Princenhage (Ambachtenlaan 1) starten ze ook met acoustische live-concerten o.l.v. Kees Schipper samen met Ad Landa. Ze beginnen met een serie van drie, waarvan de eerste dus vanavond plaats vindt met als special guest Kaz Lux.
Aanvang is half 10, en de entree is 5,--.

Dan is er ook nog een - denk ik - erg leuk optreden in 't Mezzcafé van "Gingerpig". Boudewijn "Gorefest" Bonebakker heeft een nieuw bandje opgericht met de Hammond in de hoofdrol (altijd fijn). Hammond-rock, -blues, en -jazz, met sympho-, soul- en funk-invloeden. Ik heb een hele belangrijke afspraak deze avond, maar anders was ik zéker gaan kijken!! Aanvang: 9 uur. Entree: gratis!

Zondag 4 oktober
Dat 't maar mooi weer moge zijn voor onze lopers langs de Singels (droog - beetje zon maar niet te warm) en geef de hond een extra koekje en de
kat(er) een extra muis (wij hebben er nog een paar, dus mócht u er om verlegen zitten????).

Na de loop kunt u uiteraard als vanouds terecht in de Bommel; vanmiddag swingende covers van "Flirt Perfect"; Disco, Dance & Soul; vanaf half 5.

Mocht u de lopers willen ontlopen dan ga je gewoon naar de Oude Stijl Jazz-Jam in café De Zandloper; die beginnen om 3 uur!

Ook een leuke optie: een Earring-Tribute--Band: "Bloody Buccaneers"! Vanaf 4 uur te zien in Café De Klomp in Etten-Leur!

Dat was 't wat mij betreft voor deze week: voor de rest: zie Uitloper, Bode, Stadsblad, Stem, BredaVandaag.nl enz. enz. (dit onder het mom van ik kan èn wil niet alles weten!!).

Oh ja, wat héél leuk is; ze gaan weer pop-quizzen in Mezz! De eerste datum is maandag 12 oktober! Leuk leuk leuk!
En zet vast 17 oktober in je agenda (ik zeg 't op tijd - dus geen smoesjes!); dan openen we met The Service weer traditiegetrouw de Belgische Bierweek in De Beyerd!!

Veel plezier komende dagen en tot ergens!

Groetjes,
Marion