Beth Hart & Lokaal Kabaal!

Column

Hallo! Jaja, rustig maar! Ze komen wel hoor de Tipkes! Hoewel ik ze eigenlijk wilde overslaan dit weekend, want ik kom om in de Sinterklaas-acties die ik nog moet doen (zoals elk jaar te laat begonnen, en als je dan ook nog een paar dagen "uitvalt", ja, dan heb je een probleem!!).

Dus ik maak geen mooi verhaal op rijm; ik geeft gewoon een saai lijstje op; daar mag je dan zelf een kadootje uitkiezen!
Of twee of vijf; zoveel je maar wil!!! Dat is nog 's Sinterklaas spelen!!!

Ik heb mijn kadootje voor vanavond (vrijdag 4 december) al uitgekozen: Beth Hart in 't Chassé Theater!! Hélemaal geweldig (tenminste, dat is ze normaal gesproken, dus ik ga ervanuit vanavond ook!). Begint om 8 uur in de Grote Zaal; en volgens mij is 't (belachelijk) nog niet uitverkocht. SUPERTIP dus!!!!
Er is trouwens ook een leuke voorstelling in de kleine zaal; een toneel-monloog van Sarah Ringoet "Er schuilt een hooligan in mij"; aanvang half 9, entree 12,--.

Maar vanavond kun je ook naar Mezz voor je concert van C-Mon & Kypski: "Skip & Die"! Ook te gek natuurlijk. Aanvang half 10; entree 13,-

Verder kun je nog gaan (hard)rocken in de Boulevard waar vanavaond de laatste "ThreeDaHardWay"-avond van 't jaar georganiseerd wordt.
Snoeiharde bands vanaf half 9 voor 5 euri!

Maar ik denk dat ik na 't Chassé toch nog effe afzak naar Café Zeezicht; daar is een Fernando Lewis Supersessie met Ton Dijkman, Robin Koerts en U-gene!; vanaf half 11.

Dan nog wat tipkes voor de zondag (6 december):

Als u List & Leenders wil zien moet je wel héél vroeg opstaan....; we spelen een paar liedjes in de Talkshow van Ton & Meijs in Oncle Jean.
Maar je moet wel om kwart vóór 11 binnen zijn..... (tis dat ik er zelf moet spelen :) ).
Voordeel is wel dat je dan gewoon lekker een lunch kunt pakken daarna,
en dan gewoon kunt blijven hangen voor 't Trio Joep Peeters 's-middags met als gasten Steve Yocum en crooner Perry Boot.

Dan is er in Spelletjescafé De Zandloper weer een lekkere oude stijl Jazzsessie vanaf 3 uur;

kun je vanaf half 3 terecht in De Avenue voor een fijne middag "Lokaal Kabaal"! Gratis entree en 4 of 5 bands, met o.a. Black Tear en Incomn;

is er weer een bandje in de Bommel, genaamd "My Boot Heels" (?); vintage pop-rock; aanvang 5 uur;

en 't is weer folk-podium in 't Mezz-café om half 5 met de Belgische contra-bassist "Basta";

en 's-avonds is er in de zaal van Mezz een concert van Sabrina Starke (half 9, entree 17,50).

Woensdag 9 december heb ik ook een aanrader in 't Chassé: Sven Ratzke. Kan ik niet uitleggen, moet je gewoon naar gaan kijken.
Aanvang half 9 in de kleine zaal, entree 16.-.
Helaas kan ik er zelf niet naar toe, want ik ga met een zeer illuster gezelschap naar Sir Paul McCartney. Ach ja..

En Donderdag 10 december Benjamin Herman in Mezz!! Ook heel fijn natuurlijk!

Oh ja, ik moest nog even melden - speciaal voor de KerstMezz-mensen- dat dit weekend op StadsTV de KerstMezz wordt aangekondigd in een item over The Real Blue Band van de Blauwe Kamer (het goede doel waar we dit jaar voor spelen) in een uitzending van "Rondom Breda".
Het is 't 4e item van de uitzending, en 't wordt vrijdags vanaf 7 uur 's-avonds uitgezonden (en daarna een aantal keren heraald), en zaterdag ook de hele dag vanaf 10 uur 's-ochtends tot 11 uur 's-avonds en zondag ook, tot 4 uur 'smiddags.

Eh...oh ja, ik stuur nog wel een extra mail over de KerstMezz, maar ik neem aan dat jullie allemaal al kaartjes hebben???? (snel zijn hoor, echt waar).
Het wordt een enorm feest met o.a. Plaeto en 't Schemerkelk Trio en Rock Revival en De Frits Bayens Big Band en Deborah Jacobs en Walter Lavent en Ferry Smans en Harry van Dongen (de man met de X-factor!!), en Johnny Lion, en nog véééééééél meer!!

En hierbij ga ik mijn relaas staken,
want ik moet nog 28 gedichten maken.......

Groetjes,
Marion