Tipkes: En plein public en POB special

Column

Hallo, Ik ben inmiddels weer aan ’t werk, en ging er vanuit dat de ergste komkommertijd voorbij was… niets is minder waar; het aanbod is werkelijk bedroevend!!!! Terwijl toch de meeste mensen helemáál niet op vakantie zijn (hebben we afgelopen dinsdag in ’t park mogen ervaren…….)!

Nou, dan zullen onderstaande gelegenheden wel héééél druk bezocht worden neem ik aan!! J

Vrijdag 5 augustus
-Morgen (vrijdag) is weer een “En Plein Public” natuurlijk; deze keer is Princenhage aan de beurt. Kijk op www.enpleinpublic.nl De kindervoorstelling begint om 16.30 uur.
-Voor de orgel-fanaten; de jaarlijkse orgel-serie is al weer een paar weken aan de gang in de Grote Kerk (www.grotekerkbreda.nl / www.orgelbreda.nl ). Om 8 uur speelt deze vrijdag de Canadese organist Philip Crozier. De entree is 8,00.
-Morgenavond is er een jazzy POB-concert in ’t Hijgend Hert van Solid Swing (gitaar-contrabas –zang); aanvang 23.00 uur.
(Wat zouden we moeten zonder POB??? Zelfs bij ’t Mezzcafé is dit weekend geen concert….)

Zaterdag 6 augustus

POB-speciaal-avond in ’t Hijgend Hert met List & Leenders! (ja, als alles stil ligt doen we ’t zelf maar!!!!!!!!! Iemand moet ’t doen J) We hebben een mooie selectie uit ons repertoire gemaakt voor deze set….; aanvang 22.30 uur!

Eh……; Dat was ’t voor deze week!
(misschien kun je zelf een feestje organiseren op zondag???)

Dinsdagavond het één-na-laatste Valkenberg-concert met Hans Dulfer. Tsja, ik heb ’t weer één keer geprobeerd (afgelopen dinsdag……), maar ik zit er heel sterk over te denken om dat park rechts te laten liggen en gewoon rechtstreeks naar de Dames Pellens te gaan om daar lekker met een Chardonneetje op ’t terras te luisteren naar de 2 Schemerkelken Gregor en Kees, (en misschien ook nog die trompet-spelende bassist?).

Prettig Weekend!
Marion

P.S. A.s. vrijdag is ’t natuurlijk wel weer gewoon vergadering op ’t Hoofdkwartier, maar ik ga er vanuit dat de betrokkenen dat wel in hun agenda hebben staan!!!