Drie arrestaties tijdens uitgaan

Nieuws

BREDA - De politie heeft donderdag tijdens het horecatoezicht in Breda Centrum drie arrestaties verricht. Het was verder een voor het politie redelijk rustige nacht met relatief weinig bezoekers.

Een 18-jarige Bredanaar werd rond tien over twaalf aangehouden op de Vismarktstraat. Hij was betrokken bij een vechtpartijtje en kreeg een proces-verbaal voor het verstoren van de openbare orde.

Een 22-jarige Bredanaar werd even na half vier aangehouden op de Torenstraat. Hij luisterde niet naar het bevel van de politie om zich te verwijderen uit het horecaconcentratiegebied. Hij was eerder al aangehouden in de St. Janstraat omdat hij een zakje speed bij had. Ook droeg hij een geopend flesje bier met zich mee. De verdachte werd vervolgens weer vrijgelaten en later nogmaals aangehouden omdat niet wilde vertrekken. De verdachte die wederom een blikje bier bij zich had,was zo dronken dat hij niet direct verhoord kon worden.

Een 43-jarige Bredanaar werd rond vier uur aangehouden op de Nieuwstraat vanwege softdrugsbezit. Via het cameratoezicht werd waargenomen dat hij een zak wiet bij zich had. Na weging bleek het te gaan om 50 gram. Hij wilde niet vertellen hoe hij aan de drugs was gekomen. Hij kreeg een geldboete van 150 euro.