Bredase Ring lost kinderziektes op

Sport

BREDA – De problemen die de Bredase Ring had met de verwarming zijn opgelost. Tijdens de eerste wedstrijd, eind vorige maand, klaagden bezoekers over de kou.

Door Peter Hendriks
Volgens voorzitter Wim Dieckmann was het probleem met de verwarming makkelijk op te lossen. “Het probleem van de verwarming was de tijdschakelaar die niet handmatig ingesteld kon worden. Met de nieuwe schakelaar kan de verwarming op ieder moment worden aangezet.” Daardoor kon de verwarming tijdens deze eerste wedstrijd op zaterdag niet handmatig aangezet worden.

Op de eerste wedstrijdavond liet ook een aantal bezoekers weten moeite te hebben met de weg naar de zaal. Omdat de kantine op de tweede verdieping zit, moeten mensen eerst de trap op en vanuit de kantine de trap weer af naar de zaal. Er is op de begane grond wel een deur naar de zaal, maar volgens de voorzitter biedt dat geen oplossing. “We willen wel dat iedereen entreegeld betaalt en binnenkomt in de kantine. Ook wij moeten aan onze portemonnee denken. Daarnaast willen we graag weten wie er binnenkomt en dat kunnen we beneden niet in de gaten houden. Dit is trouwens niet anders dan in het oude pand”, aldus de voorzitter, die benadrukt dat het om kleine problemen ging. “Mensen moeten gewoon nog een beetje wennen.”

Een aanpassing van het trappensysteem is volgens de voorzitter niet aan de orde. “Daar is gewoon geen ruimte voor.”