De laatste aanwijzingen van Peter Maas in de blessuretijd. Baronie won met 1-0 van Desk en is nu koploper in de hoofdklasse B. Wijnand Nijs

Goed begin Limburgs weekend Baronie

Voetbal

BLAUWE KEI - Baronie is het 'Limburgs weekend' zaterdag goed begonnen. Thuis wonnen de Bredanaars met 2-0 van Meerssen, waardoor de ploeg in elk geval tijdelijk weer de tweede plaats heeft ingenomen in de zondag hoofdklasse B.

Bij rust stond het nog 0-0, maar in de tweede driekwartier sloeg de thuisploeg toe. Eerst met een schuiver in de korte hoek, vervolgens met een trefzekere vrije trap. Door het gelijkspel van Venray, Dijkse Boys en EVV doen de Baronnen goede zaken.
Paasmaandag gaat de ploeg van trainer Peter Maas op bezoek bij Venray, de huidige nummer zes. Bij winst kan de Bredase hoofdklasser zondag 11 april in de thuiswedstrijd tegen Papendrecht een goede stap richting Topklasse maken.