Afbeelding
Politieteam Weerijs

Aanhoudingen na harddrugs in auto's

Politie politiecontrole

BREDA - Agenten van het Districtelijk Direct Inzetbaar Team hebben dinsdagmiddag na een postactie twee 23-jarige Bredanaars aangehouden voor drugsbezit. Daarbij werden in de auto van de ene man 62 bolletjes cocaïne en heroine gevonden en in de auto van de andere man vijf pakketjes cocaïne.

Een 23-jarige man werd aangehouden nadat er in de auto waarin hij reed 13 bruine en 49 witte bolletjes heroïne en cocaïne in een plastic boterhamzakje werden aangetroffen. De man viel door de mand toen hij op kwam dagen terwijl agenten een veelpleger in de gaten hielden die veelvuldig met zijn mobieltje aan het bellen was.

De 23-jarige man is al eerder aangehouden in verband met de opiumwetgeving. De verdachte heeft van de politieparketsecretaris een boete van 1750 euro gekregen, die door een bekende van hem is betaald.

Ook op het Centraal Station werd dinsdagmiddag een 23-jarige Bredanaar aangehouden nadat in zijn auto harddrugs werden gevonden. Agenten controleerden de man nadat er over zijn rijgedrag was geklaagd. Hij zou zo hard het plein zijn opgereden dat hij bijna een aanrijding had gehad met een vrouw. Ook zou hij drugs dealen. In de auto vonden agenten vijf pakketjes met cocaïne. De 23-jarige verklaarde dat het voor eigen gebruik was.