Wegwerkzaamheden aan snelwegen rondom Breda

Nieuws wegwerkzaamheden

BREDA – De A27 is komend weekend dicht voor weggebruikers wegens wegwerkzaamheden. Deze week staan ook reparatiewerkzaamheden gepland op de A16.

A27
Tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem is de snelweg dit weekend afgesloten. Dit duurt van vrijdagavond 21.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur.

Verkeer vanuit Breda richting Utrecht wordt omgeleid via de A59, A16, A15, A59 en de A2. Verkeer richting Breda heeft geen last van de wegwerkzaamheden. De reden voor de afsluiting zijn werkzaamheden aan het wegdek.

A16
Deze week voert Rijkswaterstaat ook al werkzaamheden uit op de A16. Donderdag en vrijdag worden reparatiewerkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van knooppunt Princenville. Het duurt van 27 mei 21.00 uur tot 28 mei 06.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden is de verbindingsweg van de A58 vanuit Roosendaal naar de A16 richting Rotterdam afgesloten voor verkeer. De oprit 16 Breda-West richting Rotterdam is ook afgesloten. Rijkswaterstaat verwacht hierbij nauwelijks verkeershinder. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

Rijkswaterstaat laat weten dat het gaat om reguliere wegwerkzaamheden