Op een na slechtste wegrestaurant in Breda

Zakelijk

HAZELDONK – Het op een na slechtste wegrestaurant van Nederland bevindt zich bij grensovergang Hazeldonk. Dat blijkt uit een test van de ANWB onder 26 eetgelegenheden langs de snelweg.

In de test scoort het La Place restaurant een 2,9. Dat is drie tiende boven het slechtst scorende restaurant, het AC in Hendrik Ido Ambacht (2,6) en een tiende punt onder nummer drie het AC restaurant in Zevenaar (3,0).

Een woordvoerder van La Place zegt dat ze de resultaten zeer serieus nemen en dat ze inmiddels maatregelen hebben getroffen. De ANWB maakte de uitslag twee maanden geleden al bekend onder de restaurants.

“Dat is vinden we erg netjes van de ANWB. Direct na het bekend worden zijn we aan de slag gegaan. Ons personeel heeft trainingen gekregen, want onze klanten mogen service en kwaliteit verwachten”, aldus Sandy Perquin.

Volgens het commentaar op de website van de wielrijdersbond werden bij het La Place restaurant in Hazeldonk de biefstukken gebakken op een smerige bakplaat. ‘Ondanks kritiek van het testpanel werd daar gewoon mee doorgegaan’,zo meldt de ANWB.

‘Handen niet gewassen na opruimen vuilnis, groentesoep niet warm, geen aardappels, groente en slagroom en onvriendelijk personeel, luidde het oordeel.

De drie hoogste scores zijn behaald door Tulip Inn Maastricht Aachen Airport (7,9), vervolgens Van der Valk Akersloot (7,4), Van der Valk Spier -Dwingelo (7,3).