Een zwaar bewapend arrestatieteam werd ingezet om de overvallers op te pakken. foto Erik Eggens
Een zwaar bewapend arrestatieteam werd ingezet om de overvallers op te pakken. foto Erik Eggens

Men At Work: ‘Extreme’ maatregelen na overval

Zakelijk

CENTRUM – Kledingzaak Men At Work zegt ‘extreme’ maatregelen te nemen na de overal op de winkel in de binnenstad van Breda.

Een brute overval op Men At Work heeft de leiding van het bedrijf op scherp gezet. Volgens woordvoerder Menno van Gaal staat beveiliging ‘stevig’ op de agenda.

De winkel ging de dinsdag de dag na de overval weer open. Ook het personeel dat betrokken was werkte die dag. De woordvoerder wijst op de nazorg die direct in werking is gesteld.

“Maar niet op de vloer. Samen met professionele hulp gingen zij naar de winkel. Dat wilden ze zelf graag. De ervaring met die criminelen mag van hun zelf niet het werk in de weg zitten. Dat vind ik knap”, zegt Van Gaal.

Wat die extreme maatregelen zijn, daar wil Van Gaal niet over uitweiden. Maar het gaat om beveiliging onder andere gericht op het voorkomen van overvallen.

‘We lezen ook de krant en dan lees je vaker berichten over overvallen. Pas als het dichterbij komt veranderen zaken. We hebben natuurlijk een standaard draaiboek in situaties zoals dit, maar dat gaan we nu aanscherpen”, aldus de woordvoerder.