Voor de tweede keer in een week stond NAC oog in oog met Ajax en verloor het. Dit keer thuis met 0-3. foto Peter Visser
Voor de tweede keer in een week stond NAC oog in oog met Ajax en verloor het. Dit keer thuis met 0-3. foto Peter Visser

Zonneveld terug bij NAC

NAC

STEENAKKER - Linkspoot Mike Zonneveld keert weer terug in het Rat Verleghstadion. Althans, dat ligt aan zijn gesteldheid. NAC Breda wil hem wel graag terug als versterking op de linker kant, zo stelde technisch directeur Jeffrey van As op de clubsite. Ook is de club in gesprek met Ajacied Roly Bonevacia.

Volgens Van As is de rentree op het Bredase gras van Zonneveld een vriendendienst. "Mike komt terug van Cyprus waar hij afgelopen seizoen bij AEL Limassol speelde. Hij vroeg me of hij bij ons zijn conditie op peil kon houden. Daarin heb ik toegestemd, ook omdat ik wel benieuwd ben hoe Mike ervoor staat na een jaar Cyprus.”

Had de club in april al een overeenkomst gesloten om Ajax’ spits Florian Jozefzoon op huurbasis naar het zuiden te halen, maandag zijn er ook gesprekken geweest met Roly Bonevacia, zo meldt onder andere speednews.derat.nl.

De negentienjarige middenvelder had, na wat twijfels, de wens uitgesproken bij NAC ervaring op te doen. Volgende week gaan Van As en Karelse om de tafel met de Ajacied. Hij is dit seizoen één keer voor de Amsterdammers uitgekomen.