Links de nieuwe en rechts de oude versie van BredaVandaag.nl
Links de nieuwe en rechts de oude versie van BredaVandaag.nl

BredaVandaag.nl: vernieuwd en verbeterd

Nieuws

BREDA - BredaVandaag.nl heeft sinds vrijdag 27 mei een nieuw uiterlijk. Maar dat niet alleen. Ook hebben we en gaan we meer functionaliteit toevoegen aan de site.

In bijgaande filmpjes uitleg over de nieuwe indeling en over de voordelen van het aanmaken van een account en het inloggen met je eigen naam.

Kort beschreven wat we hebben vernieuwd. Meest in het oog springende is de voorpagina. We hebben het menu standaard uitgevouwen staan, zodat je in een oogopslag toegang hebt tot de belangrijkste nieuwscategorieën. Daarnaast heet de voorpagina sinds vrijdag nieuws.
Daarnaast heeft de voorpagina een carrousel met daarin de vijf belangrijkste berichten van de afgelopen 24 uur. Daaronder een aantal verschillende blokken met nieuws over verschillende onderwerpen, allemaal chronologisch gerangschikt, met daarnaast met foto het belangrijkste of laatste nieuws uit de betreffende categorie.

De vormgeving is luchtiger, de advertenties hebben andere plaatsen gekregen zodat ze beter tot hun recht komen in de site. Naast de lange staande advertentie rechts zie je vier onderwerpen staan die in de afgelopen dagen het best gelezen zijn.

In het eerste youtube filmpje meer uitleg over de indeling en functionaliteit.

Voor geregistreerde gebruikers is het even wennen. De plek waar zij nieuws uit hun eigen wijk kunnen vinden is veranderd en ook de plaats waar ze nieuwe inhoud kunnen toevoegen is veranderd.

Uitleg vormgeving:

Uitleg geregistreerde gebruikers: