NAC speelde zondag gelijk tegen AZ. Mathew Amoah scoorde tien minuten voor tijd de gelijkmaker: 1-1. foto Peter Visser

NAC wint oefenduel tegen TSC met gemak

STEENAKKER - NAC won het oefenduel tegen TSC zaterdagmiddag met 0-8. Schalk en Bonevacia scoorden allebei drie keer. Bij de rust stond het nog 0-2 voor NAC, maar na de rust kwam de Bredase club echt goed op dreef.

In de eerste helft scoorden Bonevacia en Schalk, na de rust scoorden ze allebei nog twee keer. De andere treffers werden gemaakt door Tim Gilissen en Eric Botteghin.

In de tweede helft ging TSC-keeper Bob Kiewied na 0-5 het veld af, onder applaus. De wedstrijd werd gespeeld in Oosterhout, bij TSC.

Opstelling NAC: Ten Rouwelaar, Janse (46' Edwards), Botteghin (81' Van de Weg), Buijs (46' Luijckx), Gorter; Gilissen, Bonevacia, Zonneveld; Jozefzoon, Schalk, Bayram (81' Mputu).

Vanaf maandag 11 juli is NAC op trainingskamp in Zeeland. De eerste wedstrijd die de Bredase club speelt is dinsdag tegen het Belgische Cercle Brugge.