NAC wint op de valreep van FC Utrecht. foto Peter Visser

NAC sleept verdiende overwinning uit het vuur

STEENAKKER - NAC heeft zichzelf zaterdagavond op het allerlaatste moment beloond voor een goede wedstrijd tegen FC Utrecht. Pas in de negentigste minuut scoorde Kees Luijckx de lang verwachte 1-0.

NAC had de hele wedstrijd het betere van het spel. Het lukte de Bredanaars echter niet FC Utrecht-goalie Van Dijk te passeren. Schalk en Schilder misten prima kansen. Ook Botteghin en Gudelj kwamen in scoringspositie.

FC Utrecht speelde de hele tweede helft met 10 man, omdat Zullo in de 44e minuut zijn tweede gele kaart kreeg.

Door deze tweede overwinning staat NAC nu met zeven punten uit zeven wedstrijden op de dertiende plaats. Alleen De Graafschap kan de ploeg van Karelse nog passeren als het zondag thuis wint van FC Groningen.