Voor de derde keer op rij was het weer samen met Bekende Bredanaars de kerstsfeer opsnuiven in de Mezz foto Peter Visser
Voor de derde keer op rij was het weer samen met Bekende Bredanaars de kerstsfeer opsnuiven in de Mezz foto Peter Visser

Kerstmezz zet traditie voort

Cultuur

CENTRUM – Om volledig in de muzikale kerstsfeer te komen, organiseert poppodium de Mezz vrijdag 16 december KerstMezz. Dit jaar is het alweer de vierde editie van het feest.

Artiesten en acts van Bredase komaf treden tijdens het kerstfeest op. Vanaf 20.30 uur beginnen de dertien optredens in de zaal, waarbij Frank v.d. Kooy & co. de opening verzorgt. Bij de entree is van te voren traditiegetrouw te luisteren naar de Kerstglupo’s.

Daarna steekt KerstMezz van wal met onder andere Italiaanse kerstliedjes van de gitarist Fiabe en treedt Jan Loomans op. Later op de avond betreedt ook Pierre Kartner het podium. Dit onder leiding van Never Mind the Neighbours, begeleidingsband van het feest. Zij begeleiden nog een aantal andere optredens die avond.

Elk jaar schenkt de Mezz de opbrengst van het feest aan een goed doel. Dit jaar is dat het Annahuis. Dit huis is naar eigen zeggen een ontmoetingsplaats voor mensen die in een sociaal of maatschappelijk kwetsbare positie zitten.