Afbeelding

Gratis werkplekken voor zzp’ers op Landgoed Wolfslaar

Economie

BREDA – Landgoed Wolfslaar biedt gratis werkplekken aan voor zzp’ers. Voor geïnteresseerden staan een bureau en draadloos internet tot hun beschikking zonder dat ze daarvoor huur betalen. Een bericht via social media versturen volstaat. Dat bevestigt woordvoerster Henrieke Nagelhoud.

Het is een samenwerking met het bedrijf Seats2Meet, dat ook op andere locaties in Nederland zit, waaronder in Etten-Leur. In het geval van Wolfslaar gaat het om Seats2work.

“Er zijn twee opties binnen het concept Seats2Meet. Een daarvan is het gebruik van vergaderruimte. Wij kiezen voor het aanbieden van werkplekken. Het kost niets. Daarnaast bieden we ook koffie, thee en een gratis lunch”, aldus Nagelhoud.

Er bestaat geen addertje onder het gras meent de woordvoerster. “We vragen alleen om aandacht via social media. Dat is echt zo. We eisen voorlopig maar een bericht. Buiten dat krijgen we zo aanloop van mensen die hier anders niet terecht komen. Het gaat om de wisselwerking. Zo simpel is het.”

Alle zzp’ers die gebruik willen maken van een van de ruimtes moeten zich vooraf aanmelden bij Seats2Meet. Dan kunnen ze vanaf januari te allen tijde bij Wolfslaar een werkruimte reserveren al is dat niet verplicht.

Nagelhoud: “Maar dan loop je kans dat alles bezet is. In dat geval kan iemand uitwijken naar bijvoorbeeld Etten-Leur. Bij ons zijn in totaal vijftig werkplekken die in aanmerking komen. Dus een berichtje versturen met ‘#s2m076’ en je kan aan de slag.”