De laatste dag van Outdoor Brabant 2012. foto Janet Olde Wolbers
De laatste dag van Outdoor Brabant 2012. foto Janet Olde Wolbers

Outdoor Brabant: 'Goed verlopen, is te zwak uitgedrukt’

Sport

BREDA - Voorzitter Tom Overeem van Outdoor Brabant kan zijn geluk niet op over het verloop van het paardenevenement op de Prinsenhoeve. "Ik zit nu in het zonnetje, in mijn tuin met een kopje thee na te genieten van Outdoor Brabant."

'Uitstekend verlopen'
"Met meer dan 50-duizend tevreden bezoekers is alles, op een paar kleine akkefietjes na, uitstekend verlopen. Als ik zeg dat deze editie goed is verlopen, dan lieg ik. Want goed is te zwak uitgedrukt. Het is uitstekend verlopen allemaal", zegt Overeem. “Daar heeft het weer natuurlijk ook aan bijgedragen. Daardoor waren er veel mensen, die ook nog eens langer bleven en allemaal goed gehumeurd waren."

Ruimte voor verbetering
Ondanks de lovende woorden van de voorzitter is er wel nog plaats voor verbetering. “We willen ons altijd blijven verbeteren. Vooral het combineren van het sportieve met het zakelijke aspect kan nog beter. We hadden een restaurant, een Febo waar mensen een kroketje uit de muur konden trekken en veel winkeltjes voor bezoekers. Dat willen we volgend jaar allemaal uitbreiden. Nog meer horeca-gelegenheden en meer winkeltjes waar mensen iets leuks kunnen kopen."

"Op sportief gebied hoor je mij absoluut niet klagen. Met het NK Vierspannen en een officieel wereldkampioenschap mennen kwamen de mensen op sportief gebied ook aan hun trekken. Al met al ben ik ontzettend tevreden. En dan het meest over al die blije gezichten, bij zowel sporters als bij het publiek."