Snackbar Pink Panther is zaterdag 29 december 2012 overvallen. foto Perry Roovers / SQ Vision
Snackbar Pink Panther is zaterdag 29 december 2012 overvallen. foto Perry Roovers / SQ Vision

Wijkraad Heuvel wil overleg met wijkagent over incidenten

HEUVEL - De overval op Snackbar de Pink Panther aan het Mgr. Nolensplein en het vuurwerk-incident een week eerder bij shoarmazaak Shoarma Tuana zijn voor wijkraadvoorzitter Erwin Hoek aanleiding contact op te nemen met de wijkagent.


Hoek denkt niet dat het iets te maken heeft met de stand van de wijk. “Maar het is wel toevallig dat dit nu achter elkaar plaatsvindt”, aldus de voorzitter. Bij de shoarmazaak werd een week geleden een zwaar stuk vuurwerk de zaak in gegooid. Dat zorgde voor schade en veel schrik.

Bij de overval op de snackbar werd zaterdag een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De overval vond plaats rond 19.40 uur. Een blanke man met een fors postuur, voorzien van een bivakmuts, kwam de zaak binnen en toonde een vuurwapen. De dader droeg een zwarte jas, een blauwe spijkerbroek en een bivakmuts. Nadat de dader een geldbedrag had ontvangen verliet hij de eetgelegenheid en liep weg in de richting van de Flierstraat.

Op camerabeelden is te zien dat er rondom het tijdstip van de overval verschillende voertuigen, lijnbussen, voetgangers en fietsers langs de cafetaria reden.De politie zoekt mogelijke getuigen en vraagt hen zich te melden via 0900-8844