Bredanaar Justin Goetzee. Beeld YouTube
Bredanaar Justin Goetzee. Beeld YouTube

Justin Goetzee commercieel directeur NAC

NAC

STEENAKKER - NAC heeft Justin Goetzee per 1 mei aangesteld als commercieel directeur. Goetzee zal zich bezig houden met het aansturen en managen van de commerciële afdeling, die de afgelopen maanden onder algemeen directeur Stefaan Eskes opnieuw vorm heeft gekregen, zo meldt NAC.

Algemeen directeur Stefaan Eskes is blij met de keuze van Goetzee. "Wij hebben bewust gekozen voor een snelle hervorming van de commerciële afdeling met de aanstelling van een interim directeur. De afdeling is echter voor de lange termijn het beste in handen van iemand die naam en faam heeft in de regio, iemand die de taal van NAC spreekt. Met Justin hebben we iemand in huis gehaald, die de verbinding kan leggen tussen de regio Breda en de nieuwe commerciële koers van de club."

Goetzee is nu commercieel directeur bij ADO Den Haag, daarvoor was hij onder meer projectmanager bij de Stichting Meer dan Voetbal van de KNVB. Ook was hij directeur Algemene Zaken bij RKC Waalwijk en accountmanager zakelijke relaties bij PSV. Hij was eind 2011 ook in beeld voor de functie van Algemeen Directeur bij NAC, toen koos de Bredase club voor Eskes.

"Na een aantal goede gesprekken met Stefaan, en een uitgebreid gesprek met een afvaardiging van de Raad van Commissarissen, ben ik ervan overtuigd dat NAC de goede weg is ingeslagen", zo vertelt Goetzee aan NAC.nl. "Dit voelt voor mij als een goed moment om in te stappen. NAC Breda heeft een prachtig sfeervol stadion, een unieke cultuur en een enorm trouwe achterban. Hier wil ik graag onderdeel van zijn. Ik wil een actieve en duurzame rol spelen in de doorontwikkeling van de club.”