StadaStores in aanbouw. foto Wijnand Nijs
StadaStores in aanbouw. foto Wijnand Nijs

Jumbo steunt jeugd NAC met busjes en geld

NAC

STEENAKKER - Supermarktketen Jumbo gaat in het seizoen 2013/2014 de jeugdafdeling van NAC ondersteunen. Jumbo en NAC hebben daarover maandag een overeenkomst getekend. De overeenkomst wordt al dit seizoen ingezet.

“De samenwerking is voor beide partijen een logisch gevolg van het feit dat vanaf april 2013 NAC en Jumbo Foodmarkt elkaars buren zijn”, aldus de supermarkt in een toelichting.

De bijdrage van Jumbo Foodmarkt bestaat, naast een financiële investering in de jeugdopleidingen van NAC, uit een aanzienlijk bedrag aan gratis boodschappen voor de club. Ook zorgt Jumbo voor betere vervoersmogelijkheden van de jeugdspelers in en om Breda door bij te dragen aan vier nieuwe personenbusjes.

Verder heeft Jumbo toegezegd flexibele arbeidscontracten aan te bieden aan jeugdspelers van NAC. Zo kunnen zij én werken in de supermarkt én trainen bij hun club. Bij het inroosteren van werkuren in de Jumbo Foodmarkt wordt rekening gehouden met de trainingstijden van de jeugd.

In ruil voor de steun aan de jeugdafdeling van NAC krijgt de grootgrutter de mogelijkheid om ook in en rond het Rat Verlegh Stadion de gloednieuwe Jumbo Foodmarkt onder de aandacht te brengen. Deze supermarkt open 27 maart naast het Rat Verlegh Stadion en is met 6000 m2 de grootste super van Nederland.

Beide partijen zijn voornemens een jarenlange samenwerking met elkaar aan te gaan. De huidige overeenkomst beslaat ruim een jaar.