Logo bredavandaag.nl
De zesde editie van Meet & Match, in zorghotel Merlinde. foto Hinke Rutten
De zesde editie van Meet & Match, in zorghotel Merlinde. foto Hinke Rutten

Rombout Kerremans interim-directeur Teamplay@NAC

BREDA - Rombout Kerremans van Stichting Betrokken Ondernemers Breda is vanaf 1 met tot en met 31 augustus tevens interim-directeur van Teamplay@NAC. De maatschappelijke tak van NAC nam afgelopen week afscheid van directeur Hubert Rovers vanwege een verschil van inzicht.


Rovers is oper 1 juli uit dienst, maar verricht nu al geen werkzaamheden meer voor Teamplay. Rombouts vervangt hem vanuit Betrokken Ondernemers Breda, dat bureau houdt in het kantoor van NAC. "Een logische stap omdat NAC Breda founder is van de Stichting Betrokken Ondernemers", aldus een verklaring van Kerremans.

In de praktijk zal dit betekenen dat Rombout Kerremans, directeur van de Stichting Betrokken Ondernemers vanaf 1 mei tot en met 31 augustus 2013 voor 2,5 dag per week beschikbaar is als interim-directeur voor de Stichting Teamplay @NAC. De overige dagen blijft hij met zijn collega’s opkomen voor de belangen van de Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda en haar stakeholders.

Het bestuur van de Stichting Teamplay@NAC geeft de komende maanden verdere invulling en uitvoering aan de visie en strategie voor de toekomst van de Stichting Teamplay@NAC.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief