Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Arrestatie na forse mishandeling na uitgaan Breda

Politie

CENTRUM - Een 39-jarige man uit Capelle aan de IJssel is aangehouden omdat hij in de nacht van zaterdag op zondag een man uit Papendrecht mishandeld heeft. In totaal werden er tijdens de uitgaansnacht zeventien personen aangehouden.

De mishandeling van de 34-jarige man uit Papendrecht gebeurde op de Tolbrugstraat. De verdachte werd daarvoor rond 04.15 uur op de Visserstraat aangehouden.

Het slachtoffer deed aangifte en vertelde dat hij uit geweest was in Breda en met vrienden richting parkeergarage liep. Er liep een groep stappers op hen af waarna hij zonder enige aanleiding in zijn gezicht geslagen werd, op de grond belandde en even buiten bewust zijn was. Hij liep een bloedende hoofdwond op. Zijn kleding werd door het bloed besmeurd. Agenten waren snel ter plaatse en konden de verdachte aanhouden. Hij is in verzekering gesteld. Er zijn inmiddels twee getuigen gehoord.

De dienstdoende agenten moesten bij andere incidenten in het uitgaanscentrum nog eens 16 verdachten aanhouden. Het ging om belediging (2), en het belemmeren en verstoren van de openbare orde (14).