NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

John Peek terug bij NAC in Raad van Commissarissen

NAC

BREDA - Oud-voorzitter John Peek is terug bij NAC. Hij neemt plaats in de nieuwe Raad van Commissarissen, waarin ook oud-wethouder Joost Gielen plaatsneemt. Hij wordt voorzitter.

Dat heeft NAC donderdagavond bekendgemaakt bij de presentatie van de nieuwe topstructuur. NAC heeft nu een zeshoofdige Raad van Commissarissen met daarboven een Commissie van Aandeelhouders, waarin de vier grootste aandeelhouders plaatsnemen.

John Peek heeft de portefeuille Commerciƫle Zaken in de RvC. De portefeuille 'Voetbaltechnische Zaken' komt terecht bij de 47-jarige Hubert Baardemans. De huidige directeur van Van Ganzewinkel was actief bij Coopers, CampsObers en SpaarSelect, nadat hij zijn studie Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit) en Accountancy (Tilburg) had afgerond. Verder in de raad Berry de Kort (financiƫle zaken) en Joost van Mierlo (juridische zaken en supportersvertegenwoordiging). Bernard Kin vertegenwoordigt de aandeelhouders in de Raad van Commissarissen.

Justin Goetzee is per direct aangesteld als Algemeen Directeur en completeert samen met de nieuwe Technisch directeur Graeme Rutjes de gecombineerde vergadering met de RvC. Goetzee was tot op heden ad interim-directeur.