Logo bredavandaag.nl
De Belcrumweg is dicht van 12 juli 2013 tm 15 julu 2013 vanwege het werk aan de Trambrug. foto Wijnand Nijs
De Belcrumweg is dicht van 12 juli 2013 tm 15 julu 2013 vanwege het werk aan de Trambrug. foto Wijnand Nijs
wegwerkzaamheden

Laatste afsluitingen Belcrumweg en Academiesingel

BREDA - De Belcrumweg en Academiesingel worden tussen 25 en 31 maart een aantal keer afgesloten voor de laatste werkzaamheden aan de nieuwe Trambrug, straks Koning Willem Alexanderbrug geheten. Het wegdek en het fietspad moeten nog geasfalteerd worden en er moeten nog markeringen op het wegdek worden aangebracht.


De Academiesingen is dinsdag 25 maart en woensdag 26 maart van 20.00 uur tot 6.00 uur afgesloten en donderdag 27 maart tot vrijdag 28 maart van 22.00 uur tot 6.00 uur. De binnenstad is dan bereikbaar via de Lunetstraat, Belcrumweg of Doornboslaan.

De Belcrumweg is dicht van vrijdag 28 maart 20.00 uur tot en met maandag 31 maart tot 6.00 uur. De binnenstad is dan bereikbaar via de Lunetstraat of Doornboslaan.

Het aanbrengen van verschillende lagen asfalt kan alleen als het weer dit toelaat. Lage temperatuur, veel wind en of overvloedige regenval zijn reden voor aannemer BAM om de werkzaamheden op een ander tijdstip te verrichten. Mocht het werk worden uitgesteld, dan schuift de planning een week op.

De brug zou eigenlijk in december al klaar moeten zijn, maar wegens weersomstandigheden lukte dit niet.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief