Afbeelding
Sanne van der Mooren

Gillende Hardwell-fans wachten uren op handtekening held

Algemeen

BREDA - Vanuit alle hoeken van Nederland zijn Hardwell-fans naar de Mediamarkt in Breda gekomen voor een signeessessie. Na het kopen van zijn plaat ‘United We Are’  kunnen ze hem laten signeren. “Ik sta al sinds 15.00 uur te wachten op Hardwell”, aldus een bezoekers van de signeersessie.

Hardwell-fans verzamelden zich bij een opgezet podium buiten op de parkeerplaats tegenover de elektronicawinkel. De fans gillen als Hardwell verschijnt op het podium.  Van 17.00 uur tot 19.00 uur is 's wereld nummer 1 DJ aanwezig om handtekeningen te zetten en op de foto te gaan. Dik aangekleed met winterjassen en mutsen wachten zowel jonge als oude fans in spanning af op hun ontmoeting met de Bredase DJ.

De meeste mensen in de rij hebben niet alleen de nieuwe CD van Hardwell, ze hebben ook kaartjes gekocht voor zijn show. "Ik ben dertien jaar en ik ga met mijn moeder ", vertelt een jongen in de rij. "Dat is nou leuk he, Hardwell geeft ook shows voor onder de achttien ", zegt zijn vader. Helemaal voorin de rij staat een man al een tijd lang in de kou te wachten. "Ik heb remixen gemaakt en die ga ik hem zo overhandigen ", vertelt de man enthousiast.

Het is duidelijk dat de meeste mensen hier geen toevallige voorbijgangers zijn. "Ik kom uit Rotterdam en ben echt fan van Hardwell. Ik heb ook al kaartjes voor de show gekocht, dat wordt echt vet ", vertelt een enthousiaste fan. "Hardwell is echt een goede dj, de levendigheid die hij uitstraalt en de artiesten waarmee hij samenwerkt. Hij is gewoon echt heel goed."

Het album ‘United We Are is het eerste artiestenalbum van Hardwell. Voor deze plaat heeft hij onder andere samengewerkt met Mr. Probz, Tiesto & singer-songwriter Andreas Moe, Haris, Jason Derulo en Headhunterz.

Op 23 en 24 januari treedt Hardwell met zijn ‘I AM Hardwell -United We Are’ tour op in de Amsterdamse ZiggoDome.

Bekijk de foto's