Afbeelding

Vanaf april sporten uitproberen bij Breda Actief

Sport

BREDA- Nu het voorjaar weer voor de deur staat gaan veel mensen weer buiten sporten. Breda Actief organiseert dit jaar verschillende activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren tijdens de sportintro.

Voor de tweede keer organiseert Breda Actief een sportintro. Tijdens de sportintro kunnen bezoekers verschillende sporten uitproberen die er in Breda zijn. Breda Actief wil hiermee aantonen hoe belangrijk sport is voor iedere generatie.

Van 13 april tot en met 17 juli 2015 kan iedereen een sport uitproberen op de locatie van de sportclub. In totaal zijn er ruim 160 cursussen voor bezoekers. Zo kunnen sporters bijvoorbeeld wielrennen, schermen, onderwaterhockeyen of handboogschieten.

Tijdens deze maanden worden er ook nieuwe sporten geïntroduceerd, bijvoorbeeld inline-skaten, de vechtsport aikido en work-outs voor moeders. Tot en met 28 maart kunnen belangstellenden zich inschrijven bij Breda Actief.

Deelname kost 8,50 euro per cursus, het materiaal is bij de sportclub aanwezig, alleen sportkleding is nodig. Er geldt wel een maximum aantal deelnemers per cursus.