foto Mezz
foto Mezz

Mezz gastheer NK Voetbal voor Poppodia

Algemeen

BREDA -Poppodium Mezz in Breda houdt zondag 7 juni het NK Voetbal voor poppodia in samenwerking met rkvv JEKA. Het gaat om een recreatief toernooi op het terrein van JEKA, waar medewerkers van 26 poppodia uit heel Nederland zich op een hele andere manier laten zien dan in hun gebruikelijke functies.

In totaal komen zo'n 800 medewerkers van verschillende poppodia naar Breda. Zij spelen 107 wedstrijden van 18 minuten. Het gaat om zowel dames- als herenteams die met elkaar de strijd aan gaan. Aanvang is om 10.30 uur en om 17.30 uur wordt het sportfestijn afgesloten met een volledig verzorgde barbecue bij JEKA.

Het toernooi wordt gevolgd door een afterparty in Mezz waar de voetballers en hun supporters zich kunnen laten gaan op de dansvloer bij optredens van Myllie Tunes, Tio Gringo en afsluitend een waar Singlefeestje. Het NK Voetbal voor Poppodia wordt sinds 1998 georganiseerd en is dus toe aan de 17e editie. Voorheen was de winnaar van het herentoernooi automatisch organisator van de volgende editie, maar door in 2013 én 2014 de titel te hebben veroverd in het damestoernooi, is het dit jaar de beurt aan Mezz.

Het toernooi is vrij toegankelijk, de barbecue en afterparty zijn besloten voor deelnemers aan het toernooi.