Afbeelding

Meer vormen huidzorg bij Dermatologisch Centrum Breda na overname

Advertorial

(advertorial) - Dermatologisch Centrum Breda is overgenomen door Ceulen Huidkliniek uit Helmond. Onder de nieuwe eigenaar zal het bedrijf in de Zomergemstraat uitgroeien tot een nóg meer allround centrum. Inwoners van Breda en omstreken kunnen er vanaf nu terecht voor alle denkbare vormen van huidzorg.

Dermatoloog dr. Roeland Ceulen, eigenaar en grondlegger van Ceulen Huidkliniek, is verguld met de overname van het succesvolle centrum in Breda. Hij laat het volledig intact en gaat er allerlei extra’s toevoegen.

Ceulen: “Dermatologisch Centrum Breda heeft sinds 2007 onder leiding van mijn vooraanstaande collega dr. Rini Korstanje een uitstekende reputatie opgebouwd. Het was destijds een van de eerste zelfstandige behandelcentra, met dezelfde kwaliteitsnormen als een ziekenhuis. Het is uitgegroeid tot een professioneel poliklinisch centrum, waar de dermatologie over de hele linie wordt beoefend, met de nadruk op verzekerde zorg.”

Met zijn centrum in Helmond, opgericht in 2014, focust Ceulen primair op niet-verzekerde (cosmetische) huidzorg, die hij bereikbaar wil maken voor een breed publiek. “Die twee pijlers gaan we in Breda integreren”, zet hij uiteen.

Ceulen gaat bijvoorbeeld aan het dienstenpakket toevoegen: ooglidcorrecties, lasertherapie (haartjes, pigment of adertjes verwijderen), de methode MiraDry tegen overmatig zweten, niet-operatieve huidverjonging/-verbetering én een beautysalon met de naam Face-Bar.

Ceulen: “Voor het overige blijft Dermatologisch Centrum Breda een vertrouwd adres voor het behandelen van onder meer spataders, huidkanker, aambeien, wratten, moedervlekken, acne, psoriasis en eczeem, na verwijzing door de huisarts. Dit centrum geniet een groot vertrouwen bij de huisartsen én de zorgverzekeraars en dat willen wij blijven waarmaken.”

'Je voelt je hier als patiënt happy. Dat is precies wat ik ook wilde bereiken toen ik begon met Ceulen Huidkliniek'

Korstanje verlaat het centrum dat hij zelf stichtte, omdat hij het rustiger aan wil doen en zich op andere zaken wil richten. “Hij laat een prachtige praktijk achter”, zegt Ceulen niet zonder trots. “Je voelt je hier als patiënt happy. Dat is precies wat ik ook wilde bereiken toen ik begon met Ceulen Huidkliniek: een plek waar de cliënt een persoonlijke ontvangst krijgt, waar we naar de mensen luisteren en waar onze agenda zich richt naar onze gast, in plaats van andersom. De service en het ‘gevoel’ van Helmond breng ik met plezier naar Breda.”

Ceulen werkte voorheen als dermatoloog-fleboloog in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Zijn kennis en ervaring zijn gegarandeerd. Hij is voorlopig zelf twee dagen per week werkzaam in de patiëntenzorg in het centrum in Breda. De plek van Korstanje wordt ingenomen door Pauline Sprengers-Smit, één van de eerste erkende cosmetische dermatologen van Nederland.

Dermatologisch Centrum Breda is vanaf nu één van de ‘Ceulen Zorgbedrijven’. De andere zijn Ceulen Huidtherapie, Ceulen Huidkliniek en Face-Bar. Wegens de voorziene groei in Breda, is er in dit centrum een vacature voor nóg een topdermatoloog met hoge normen op het gebied van cliëntvriendelijkheid.

Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda
T 076 578 00 50
info@dermcentrum.nl