Afbeelding
Saskia Faber/Rabobank

BAK van Boemeldonck wint weer Rabobank Clubkas Campagne

Algemeen

BREDA  - De BAK van Boemeldonck is de grote winnaar geworden van de Rabobank Clubkas Campagne. De carnavallers ontvangen bijna 3200 euro. In totaal verdeelde de lokale bank maandagavond 75-duizend euro onder Bredase verenigingen.

Atletiekvereniging Sprint bleek na de BAK de club die het meest succesvol was in het oproepen tot stemmen, daarna volgde stichting De Zilverberk. Sprint ontvangt ruim 1600 euro, net als de Zilverberk.

Maandagavond 9 mei kregen de winnaars tijdens de ledenbijeenkomst van de bank hun cheque overhandigd  in het Chassé Theater.

Liefst 224 verenigingen en stichtingen uit  Breda en omgeving voerden de afgelopen tijd campagne voor een bijdrage uit de Rabobank Clubkas. Naar gelang het aantal stemmen kreeg elke vereniging een bijdrage.

In de stemweek van 6 tot en met 18 april 2016 gaven de Rabobank-leden massaal gehoor aan de oproep van de bank om te stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Bijna 6.000 leden van de Bredase bank brachten hun stemmen uit, goed voor bijna 30.000 stemmen.