Afbeelding
NPO 3FM/Hans Peter van Velthoven

Kippenvel met zingende NAC-fans voor Tijn bij Glazen Huis (update)

Algemeen

BREDA – NAC-supporters hebben vrijdagavond bij het Glazen Huis gezamenlijk gezongen om de ongeneeslijke Tijn een hart onder de riem te steken. Het idee is om het 6-jarige jongetje te steunen door massaal ‘You’ll Never Walk Alone’ te zingen.

De oproep kwam van Vak-G, de Breda Loco’s en Fanzine de Rat. “We willen goed vertegenwoordigd zijn met geel-zwart volk. Daarnaast heeft Tijn bij iedereen een snaar geraakt. Als we hem op deze manier kunnen steunen doen we dat meer dan graag”, aldus Leon Deckers van Fanzine de Rat.

“Daarnaast willen we er ven een NAC-feestje van maken. We moeten elke gelegenheid om met NAC-supporters feest te vieren goed benutten. Je weet nooit wanneer het weer kan gebeuren”, zegt Deckers lachend.  

Het spandoek is in ieder geval al klaar. ‘Tijn, You’ll Never Walk Alone’ staat er op het spandoek. NAC komt samen met CM Payments naar het Glazen Huis om de opbrengst van de shirt-actie te overhandigen. Jorn Brondeel, Cyriel Dessers, Giovanni Korte en aanvoerder Robbie Haemhouts gaan ook langs bij de dj’s. 

De voetballers overhandigden ook een NAC-shirt aan Frank. Meer foto's.

foto NPO 3FM/Hans Peter van Velthoven