Afbeelding

Film en muziek ‘La La Land’ tijdens Spanjaardsgat festival

Algemeen

BREDA - Pathé Breda organiseert samen met het Spanjaardsgat Festival een openluchtvertoning van de film ‘La La Land’. Als voorbereiding hierop speelt stadsbeiaardier Paul Maassen liedjes uit de film vanaf het carillon van de Grote Kerk.

De bekende songs uit ‘La La Land’ worden gespeeld tijdens de vaste bespelingen van de kerk op dinsdag- en vrijdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur. De muziek klinkt over het centrum van de stad.

Op 10 mei vanaf 19.00 uur zijn er verschillende activiteiten op het ponton in het Spanjaardsgat, in het thema van de film. Er is live Jazz muziek met Joep Peeters, een ‘La La Land’ Pop-Up diner, dansoptredens, Breda Originals is aanwezig met kleding geïnspireerd op de film, pianisten kunnen spelen op het podium en DJ Raphael Preserva draait muziek.

De film wordt vertoond op het ponton in het Spanjaardsgat in Breda. ‘La La Land’ is een met zes Oscars bekroonde film en een moderne variant op de klassieke Hollywood musical. De film start om 21.30 uur en de toegang is gratis. Pathé roept iedereen op om in een La La Land outfit te komen.

Spanjaardsgat Festival is van 10 tot en met 21 mei.