Logo bredavandaag.nl
Staatssecretaris Klaas Dijkhoff, juni 2015.
Staatssecretaris Klaas Dijkhoff, juni 2015. (Peter Visser)

Klaas Dijkhoff als eerste politicus ooit Best Geklede Man Esquire

BREDA - Klaas Dijkhoff heeft donderdagavond de prijs ontvangen voor Best Geklede Man 2017. Hij kreeg de eretitel van het blad Esquire tijdens de 20e editie van het feest.  Achmed Akabi, winnaar 2016, en Esquire's hoofdredacteur Arno Kantelberg overhandigden de Bredanaar de prijs.


Dijkhoff won het onder meer van popmuzikant Lucas Hamming. 13.000 stemmers namen de moeite te stemmen. Tegenover het blad erkent hij dat hij veel met zijn kleding bezig is. "Ik kan wel doen alsof het niet zo is, maar ik ben altijd wel bezig met mijn kleding. Sinds ik een publieke functie heb nog iets meer dan voorheen, want je ziet en je leest er dingen over terug, op social media is het vrij genadeloos allemaal. Soms doe ik thuis een jasje aan en denk ik: kan nog net. Maar dan kon het dus niet net. Dat lees je dan meteen terug."

Dijkhoff was in 2010 lijsttrekker en later fractievoorzitter voor de VVD. Daarna was hij kamerlid, staatssecretaris en heel kort minister van defensie voor zijn partij. Sinds het aantreden van het nieuwe kabinet is hij fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief