Logo bredavandaag.nl
Kevin de Groot

Wint een Bredanaar Expeditie Robinson 2018?

BREDA - Maar liefst elf Bredanaars zijn in de race om mee te doen aan Expeditie Robinson 2018, want net zoals vorig jaar hoef je niet per se bekend te zijn om met het RTL5-spel mee te doen.


Een van die kandidaten is de 24-jarige Kevin de Groot. De Groot heeft vooral zin in een vals spelletje. “In het echte leven ben ik eerlijk”, zegt De Groot. “Maar bij Expeditie Robinson zal dat net iets anders moeten om ver te kunnen komen. Acteur Roeland deed dat vorig jaar heel goed." 

Als een onbekende Nederlander dit jaar aan Expeditie Robinson mee wil doen moet hij of zij een zevental opdrachten doen en de bewijzen daarvan op de website plaatsen. Fans kunnen stemmen op de video die zij het leukst vinden. Uit elke opdracht wordt de top zeven met de meeste likes gekozen en zij mogen op een selectiedag laten zien waarom zij de ultieme Robinson zijn.

Er zijn nu twee rondes geweest. Bij de eerste opdracht heeft De Groot zo lang mogelijk aan een paal moeten hangen, maar daar heeft hij niet zo veel fans mee overwonnen. Hij is nu bezig met de tweede opdracht waarbij hij heeft gefilmd hoe hij eruit ziet als ‘ie dertig dagen op een onbewoond eiland heeft gezeten.

Deze opdracht gaat hem beter af. De Groot valt net buiten de top zeven van deze opdracht, maar hij is hard aan het werk om hoger op te klimmen. “Ik loop op dit moment in Rotterdam om stemmen te werven”, zegt De Groot. “Het is buiten mijn comfort zone, maar als ik mee wil doen aan het programma zal ik dat vaker moeten doen.”

Wil je graag één van de Bredanaars verder de competitie in helpen? Je kunt op ze stemmen door op hun naam te klikken.
Kevin de Groot, Robin de Boer, Daan van Oosterbosch, Mitchel Wijt, Niels Verhoeven, Cherissa van Nispen, Gerard Speekenbrink, Michael Pijnenburg, Rogier Broekman, Maartje van Gestel en Chris Teeken.
 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief