Hartje Ginneken op zaterdga 2 september 2017 uit de lucht.
Hartje Ginneken op zaterdga 2 september 2017 uit de lucht. Hartje Ginneken

Maak kans op eerste kaarten Hartje Ginneken

Algemeen

GINNEKEN - 1 september komt Hartje Ginneken terug naar het Schoolakkerplein. De line-up is niet nog bekend, maar organisatoren, Joris Joosen en Johan de Vos beloven een line-up als afgelopen jaren. Toen kwamen artiesten als Guus Meeuwis, De Dijk en Jan Smit naar het Ginneken.

Het concept blijft ook hetzelfde, Nederlandse topartiesten met het karakter van een buurtfeest. "De twee uiterste qua weer hebben we in ieder geval gehad", zeggen de twee. "Het eerste jaar was het net iets te warm en vorig jaar viel het op een gegeven moment met bakken uit de hemel. Maar ook dat laatste had iets unieks, die regen zorgde voor een sfeer op het Schoolakkerplein die je alleen maar kunt omschrijven als; daar had je bij moeten zijn", aldus Johan en Joris.

24 en 25 maart start de voorverkoop voor de buurt. 16 juni start de officiƫle kaartverkoop voor de rest van Breda.

BredaVandaag geeft de allereerste kaarten weg voor de derde editie. Wat moet je daarvoor doen? Geef bij dit bericht op onze Facebookpagina aan waarom jij met drie vrienden bij deze derde editie niet mag ontbreken. Uit de leukste reacties kiezen wij een winnaar. En like onze pagina, zodat je op de hoogte blijft.