Afbeelding
Picnic

Online supermarkt Picnic start met bezorgen in Breda

Algemeen

BREDA - De online supermarkt Picnic gaat vanaf half mei ook boodschappen bezorgen in Breda en Tilburg. Vanaf dinsdag kunnen toekomstige klanten de app downloaden en zich inschrijven voor de gratis bezorgdienst.

De websupermarkt gaat in Tilburg van start met vijftien bezorgwagentjes en 40 bezorgers. In Breda gaan tien bezorgwagens en 30 bezorgers de weg op. In de maanden na de start moet dit gegroeid zijn naar respectievelijk 80 en 250.

“Al sinds de start in 2015 is er veel belangstelling voor Picnic van huishoudens in Brabant, waardoor we besloten hebben in twee steden tegelijk van start te gaan”, aldus Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic. De online supermarkt bezorgde eerder al boodschappen in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, Rotterdam en omliggende steden. Deze week gaat Picnic ook in Duitsland van start.

In totaal kunnen ruim 185.000 nieuwe huishoudens van de online supermarkt gebruik maken. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich in de app registreren en komen daarmee op een wachtlijst.

Picnic gaat daarmee de concurrentie aan met landelijke bezorgdiensten van Jumbo en Albert Heijn.