Publiek geniet van Breda Remixed tijdens een van de laatste dagen Spanjaardsgatfestival (foto's)
Publiek geniet van Breda Remixed tijdens een van de laatste dagen Spanjaardsgatfestival (foto's) Chris Kooistra

Publiek geniet van Breda Remixed tijdens een van de laatste dagen Spanjaardsgatfestival (foto's)

Cultuur

BREDA - Nog een dag en dan zit het Spanjaardsgatfestival er voor dit jaar weer op. Vrijdagavond genoot het publiek van het Breda Remixed: een concert met Breda's Festival Orkest & De Nieuwe Veste & DAPA & The Scene. 

Het Breda’s Festival Orkest starte de avond met bekende klassiekers van Dvorak, gemixed met break- en streetdance acts van ‘The Scene’. Het tweede deel speelde het orkest een speciaal samengestelde film medley, met fragmenten op groot scherm. Tenslotte werd het verhaal van de West Side Story in ‘urban’ stijl gebracht. De avond werd afgesloten met DJ/producer Micha de Been. De avond werd gepresenteerd door Kiki Schippers.

Alleen zaterdag en zondag kunnen liefhebbers nog genieten van de muziek in het Spanjaardsgat. Zaterdag vindt 'Revolution: Bijzondere muzikale combinaties met Altena Brass' van 15.00 uur tot 17.00 uur plaats. 'S avonds kan het publiek meezingen met Nederlandse hits tijdens 'Héél Breda zingt Hollandse Hits! Live!'. Dit concert duurt van 21.00 uur tot 22.30 uur. Op de laatste dag vindt 'Salsa in de Haven - 27 mei 2018 Spanjaardsgatfestival Breda!' plaats. Publiek geniet van 13.00 uur tot 23.00 uur van swingende Salsa.