Pelé van Anholt
Pelé van Anholt Foto: NAC

NAC moet verdediger Pelé van Anholt enkele maanden missen

Door: Guus Arnouts NAC

BREDA - NAC begint het seizoen zonder Pelé van Anholt. De 27-jarige verdediger heeft tijdens de voorbereiding op komend seizoen een spierblessure opgelopen, zo meldt de club.

Van Anholt zal in het buitenland geopereerd worden, maar dat kan niet verhinderen dat de nieuwe aanwinst van de Bredase club enkele maanden aan de kant zal moeten zitten.

Pech
Het zit de verdediger, die in juni naar NAC kwam, niet echt mee. Vorig jaar kreeg Van Anholt al een zware knieblessure. Naar eigen zeggen hoopt hij na zijn genezing een nieuwe start te maken. “Het is voor mij dus extra zuur dat ik nu tegen een nieuwe blessure aan ben gelopen, dit keer aan een pees in mijn andere bovenbeen. Vorig jaar heb ik bewezen dat ik een tegenslag als deze kan overwinnen en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer op het veld te staan”, laat Van Anholt weten in een verklaring.

“Het is voor NAC en alle supporters minstens zo vervelend, de club heeft mij het vertrouwen gegeven en kunnen nu een paar maanden geen beroep op mij doen.” Hij hoopt zo snel mogelijk weer mee te kunnen spelen.