Logo bredavandaag.nl
Foto: Gemeente Breda

Maak nu je eigen Breda logo

BREDA - Het logo van Breda op een shirt? Of misschien heb jij er wel een ander leuk idee voor. Vanaf nu kan namelijk iedereen in een paar stappen een eigen Breda-logo maken en delen of gebruiken op kleding of drukwerk.


Je kunt eigen foto’s gebruiken, maar op de website is ook een beeldbank te vinden waar mensen afbeeldingen uit kunnen kiezen. De afbeeldingen zijn makkelijk in de drie kruizen, van het logo van Breda, te plaatsen.

Internationale verbinding
Aanleiding voor de ontwikkeling van het nieuwe logo is het verhaal van Breda dat een jaar geleden is opgesteld, is in een persbericht van de gemeente te lezen. “Breda heeft van oudsher een grote aantrekkingskracht vanwege haar ligging. Vandaag de dag is Breda nog steeds een stad van internationale verbindingen. De enige Nederlandse stad waar de snelle treinverbindingen naar Parijs en Berlijn elkaar gaan kruisen. Dat maakt Breda uniek.”  

Mensen die een eigen logo hebben gemaakt wordt gevraagd dit te delen met de hashtag #bredabrengthetsamen of via info@bredabrengthetsamen.nl.

Mura Kuijpers


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief