Afbeelding
Foto: database BredaVandaag

Twee drugsdealers en een gebruiker aangehouden na deal

Door: Bregje Kop Politie

BREDA - Twee vermoedelijke drugsdealers zijn vrijdagmiddag in de Vincent van Goghstraat aangehouden. Even later werd op de Tramsingel hun klant aangehouden. Het gaat om twee dealers uit Breda van 22 en 30 jaar oud en om een Bredase gebruiker van 54 jaar oud.

Aan het begin van de middag zag een agent op de kruising Nijverheidssingel/Leuvenaarstraat dat een man contact had met inzittenden van een auto. Uit een check bleek dat het kenteken van de auto vaker voorkomt in het politiesysteem in relatie tot handel in verdovende middelen. In reactie hierop heeft de politie de auto gecontroleerd. De controle vond plaats in de Vincent van Goghstraat. 

In de auto troffen de agenten diverse telefoons en een handelshoeveelheid verdovende middelen aan. Ondertussen werd in de Tramsingel ook de klant aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van 7 bolletjes cocaïne en een bolletje heroïne.

Alle verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. De 54-jarige verdachte heeft een verklaring afgelegd en is later in opdracht van een officier van Justitie weer in vrijheid gesteld. De twee dealers zijn in verzekering gesteld.