Afbeelding

Ecstatic Dance Breda: Illumination & Solstice Cacao Ceremony

vrijdag 21 december 2018 20:15 tot 22:45

In het licht van de zonnewende een speciale Ecstatic Dance waarbij Simone van SAMA Medicine de avond zal openen met een Cacao Ceremonie. “We zullen gezamenlijk het hart openende elixer Cacao drinken, waarna onder begeleiding van mijn drum ik jullie mee het donker in neem, mee naar binnen neem. Binnenin de Aarde en binnenin jezelf. Om juist in de leegte, het onbekende, in het donker je innerlijke licht te vinden.
Samen met Mama Cacao nodig ik je uit om deze avond een reis te maken, waarin jouw innerlijke licht steeds meer mag gaan stralen, om een reis van binnen naar buiten te maken, van in verbinding met jezelf naar verbinding met al dat is.”
Cacao is een non-psychedelisch plant medicijn. De Cacao die op deze avond geschonken wordt is van ceremoniële kwaliteit en afkomstig uit Guatemala (‘Keith’s Cacao’ voor wie dat iets zegt). Cacao werkt hart openend, een heeft een verlichtend effect, waardoor innerlijke processen makkelijker stromen, creativiteit wordt geopend en door de stoffen die in Cacao zitten wordt er vaak een gelukzalig gevoel of een ‘bliss’ gevoel ervaren.

Meer informatie én reserveren op: http://www.ecstaticdancebreda.nl