Afbeelding
Foto: Pixabay

Politie vindt mogelijk gestolen scheerapparaten in kofferbak auto

Door: Peter Houtepen Politie

BREDA - Mede dankzij een alerte beveiliger heeft de politie aan de Backer en Ruebweg woensdag twee mannen aangehouden die mogelijk gestolen scheerapparaten bij zich hadden.

De beveiliger had eerder op de dag de twee mannen gezien in het centrum van Breda. Daardoor was het tweetal eerder op de dag al gecontroleerd door de politie. De beveiliger nam contact op met de politie omdat hij de twee mannen herkende van een mogelijke poging tot diefstal in Roosendaal. Agenten controleerden de twee mannen woensdag rond 15.00 uur in het centrum van Breda. Hieruit kwamen geen bijzonderheden naar voren.

Een uur later kwamen de agenten de mannen weer tegen, maar nu op de Backer en Ruebweg. Ze hadden eerder verklaard dat ze waren afgezet in Breda. Omdat ze nu zelf in een auto reden, besloten de dienders hen aan de kant te zetten. In de kofferbak van het voertuig werd een tas aangetroffen met hierin vijf nog in de verpakking zittende scheerapparaten. Omdat het vermoeden bestond dat deze apparaten van diefstal afkomstig waren, werden de mannen, 28 jaar en 30 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden.

De politie onderzoekt de zaak.